Vendégkönyv

Vendégkönyv bejegyzését kérjük a sadtgyozoalapitvany@t-online.hu email címünkre küldje el! Köszönjük!

MARGIT HARAINÉ PETRUS

Drága Gyermek! G Y Ő Z Ő ! Drága Tanítványom!

Emléked Soha nem felejtem!

2023. 05. 14.

BÉKI MAGDOLNA

Én is követem ezt a nemes cselekedetet a mai fiatalok segítségére. Példa értékű...

2023. 05. 13.

MÁRIA ZSUZSANNA LEHEL

Emléke megőrzése, a fiatalok segítése 30 éve, szép feladat.  ISMERETLENÜL is megőriztem emlékét, példa értékű egyéniségét a mai fiataloknak ismernie kellene

2023. 05.13.

MARGIT HARAINÉ PETRUS

Kedves Zsuzsa! Ti nem ismertek engem, a Skálában a Pénzügyi Osztályon én voltam kijelölve arra, hogy Győzőt minden pénzügyi témával megismertessem, betanítsam, mikor Ő belépett hozzánk! Nagyon jól nevelt, tisztességtudó, szorgalmas fiú volt, nagyon szerettük, az egész osztály nevében ki merem mondani. Borzasztó fájdalommal tölt el a gondolat még ma is, ha Rá gondolok, vagy ott megyek el a Móriczon a házatok előtt, vagy a 6-os villamossal a "katasztrófa utcája" előtt! Nem akarom feltépni a család sebeit, de el kellett mondanom a saját érzéseimet. R é s z v é t e m  ebben a mély fájdalomban. Sok erőt, kitartást, szeretetet a családnak! Őszinte tisztelettel küldöm üdvözletem, különös tekintettel a drága Mamának. Remélem, azt a szörnyeteget soha nem fogják kiengedni a "megérdemelt otthonából"!

Petrus  Margit

KÖSZÖNET támogatásért

Tisztelt Sádt Győző Alapítvány Kuratóriuma!

Csiszár Dorottya vagyok, A  2020/2021. tanévben 5 hónapon keresztül 25.000.- Ft. ösztündíjban részesítettek. Amiatt írok most Önöknek, mert szeretném még egyszer nagyon szépen megköszönni a döntésüket, hogy támogattak, ugyanis hatalmas segítség volt számomra.

Minden jót, jó egészséget kívánok Önöknek!

Tisztelettel:  Csiszár Dorottya

2021.01.24.

KÖSZÖNET

Kedves Sádt Edéné!

Szeretnék köszönetet mondani az egész éves ösztöndíjért. Nagyon hálás vagyok érte, sokat jelentett számomra. A továbbiakra is minden jót kívánok az Alapítványnak.

Üdvözlettel:

Kapusi Krisztina

KÖSZÖNET A TÁMOGATÁSÉRT

Kedves  Sádt  Edéné !

Ezúton is szeretném megköszönni az elmúlt  10  hónapos támogatásukat. A havi  20.000  forintos ösztöndíj segített a tankönyvek és a jegyzetek beszerzésében, illetve hozzájárult a napi étkezésem finanszírozásához. Tegnap záróvizsgát tettem a Corvinuson és minden eredményem jeles lett, így a diplomám minősítése:  kiváló.

Terveim szerint szeptembertől pedig okleveles közgazdász mesterképzésen folytatom majd a tanulmányaimat az Egyetemen. A jogász szakos tanulmányaimban pedig harmadéves leszek szeptembertől az ELTE-ÁJK-n.

Még egyszer köszönöm a támogatásukat és minden jót kívánok!

Szabó  Péter  István

Horváth Balázs

Tisztelt Alapítvány!

A mai napon az INDEX.hu-n olvastam alapítványukról.

Egészen elképesztőnek tartom azt ami Sádt Győzővel történt!

Ugyanakkor az Önök alapítványa egy olyan kezdeményezés, ami hittel és erővel tölti el az embert.

Jómagam értelmiségi családból származom, édesapámat, Horváth Józsefet, mint kisiparos gyermekét osztályidegenként 40 éves koráig nem engedték tanulni a régi rendszerben. Mindig nagy álma volt egyetemet végezni.40 évesen jutott be a bölcsész karra, melyet elvégzett és doktorátus is szerzett. Sajnos doktorija után nem sokkal megbetegedett és hosszan tartó betegség után elhunyt.

Édesanyám paraszti sorból küzdötte fel magát a Közgázra, amelyet "suma cum laude" fokozattal végzett el.

Az Önök munkája méltán példázza, hogy a gyilkosoknak nem lett igazuk.

Ők azt mondták,

"élet és halál urai voltunk, elvettünk tárgyat, álmot és életet", de ez nem igaz, az Önök gyümölcsöző munkája bizonyítja ezt.

Sok sikert kívánok Önöknek,

tisztelettel:

Horváth Balázs

okl. építőmérnök

LACZKÓ ILONA

Tisztelt  Alapítvány !

Egy feladatomat szeretném elvégezni !

Régi Skálás dolgozó voltam. Győző nagy kedvencem volt, de nem tudtam annak idején elbúcsúzni Tőle !

Szeretnék egy szál virágot elhelyezni a nyughelyén és szólni hozzá pár szót. Hol tehetném ezt meg?

Köszönettel és sikeres munkát kívánva !

Laczkó Ilona

Szakács Éva

Szeretném még egyszer megköszönni az Alapítványnak az elnyert ösztöndíjat. Tiszteletreméltó, hogy ilyen módon segítik a Corvinus diákjait és őrzik Győző emlékét. A későbbiekben lehetőségeim szerint igyekszem majd én is támogatni az Alapítványt, hogy tovább folytatódhasson ez a nemes hagyomány.

Tisztelettel:

Szakács  Éva