MEGHÍVÓ

M E G H Í V Ó

A Sádt Győző Alapítvány 2020.július 09-én 17 órakor tartandó kuratóriumi ülésére: (személyesen vagy online - a helyzetnek megfelelően)

Napirendi pontok:

1.   Jegyzőkönyvvezető és hitelesítők megválasztása

2.   Új elnök: Ceglédi György köszöntése, +Zeke Gyula úrra emlékezés, 28 évig folytatott                                      munkája értékelése. Alapító okirat módosításáról beszámoló.

3.   3 új kuratóriumi tag: Andó Brigitta, Andó Szabolcs, Gyöngyösi László köszöntése,                                            bemutatkozásuk. Bejelentés: Trizna István - Amerikába áttelepülése miatt 28 év után                                      lemondott tagságáról, Rózsa Gábor egyéb megbizatásai miatt nem tudta tovább                                              vállalni.

4.   Beszámoló a működési pályázatok helyzetéről

5.   Beszámoló az alapítvány 2019. évi  pénzügyi helyzetéről

6.   A koronavírus járvány következményének hatása: az eredményhirdetés                                                            módosításának megbeszélése

7.   A beérkezett  42  db. pályázat elbírálása

8.   Egyéb

Budapest, 2020. június 03.

Sádt Edéné